Hur man får löshåret att smälta in!



"Vad snyggt ditt nyfärgade hår blev! Hur får du ditt riktiga hår att smälta in så bra med hårförlängningen? Man ser exakt var mitt riktiga slutar (a)<3"
/Vicky (mkt söt människa!)

SVAR:


Tack så mycket!
Jag är själv väldigt nöjd med mitt nyfärgade hår, det blev precis den färgen jag ville ha!


Att min hårförlängning smälter in så bra kan ju ha dels med färgen att göra eftersom det verkligen är som att butikspersonal har valt ut en som passar min hårfärg trots att jag har färgat den själv ifrån blont ;)
Sedan har jag också klippt min förlängning så att den ska passa in med mitt hår. Det är lite uppklippt precis som mitt vanliga hår, dessutom är det kortare där fram. Att man klipper förlängningen efter sin egen frisyr gör att det ser mer naturligt ut!
När det kommer till styling brukar jag bara spraya hela håret och platta det extra mycket där mitt naturliga hår och löshår ska gå ihop.

Puss & kram!<3

Hårförlängningsspecial del 2!

Igår lovade jag er alla att jag skulle fortsätta med mina tips angående hårförlängning. Idag blir det om hur man ska sätta i löshåret, men också hur man kan fixa olika snygga frisyrer med hjälp av löshår!!

Att sätta i det:
Att sätta i det kan vara svårt att göra själv de första gångerna, det kan ta väldigt lång tid. När man väl har lärt sig går det fort, jag sätter i mitt på mindre än fem minuter.


Jag börjar alltid med att göra en knut mitt på huvudet. Håret nedanför som hårförlängningen ska sitta i tuperar jag lite för att clipsen ska sitta fast bättre.
Sedan sätter jag fast alla clips, jag har sex stycken i mitt löshår. Fem hade varit ganska lagom; en i mitten och två utanför på varje sida. Just nu har jag två i mitten, men det är för att jag har satt ihop två kortare längder.
Hur som helst, när jag känner att hårförlängnigen inte har en chans att glida ur släpper jag ner mitt överhår och stylar hela håret.

Olika frisyrer:



Vänstra bilden:
Något jag tycker är snyggt är lockar tillsammans med hårförlängning. Man kan skapa sådan volym och håret ser jättetjockt och vackert ut!
Mitt tips när man ska göra det är inte locka överhåret för mycket utan lägga mer fokus på förlängningen, det blir liksom bottom-curls. Längst upp är det ganska platt, något tuperat och sedan kommer stora böljande lockar! Det är superfint och tar inte lika lång tid som att locka hela håret eftersom man kan ha håret framför sig när man lockar.

Högra bilden:
En annan sak jag gillar är att göra hela håret lite mer vågigt. Det är platt, men sedan när man kommer bort mot topparna kommer det vågiga. Det är kraftfullt med mycket volym och definitivt sommarfavoriten!
När jag gör denna frisyren brukar jag först platta hela håret för att få en bra bas. Topparna kör jag ett varv i locktången för att få den perfekta vågiga känslan.
Därefter tuperar jag och lägger till mousse för att skapa den härliga volymen!

Lycka till med skapandet! ;)




Ironi är så underskattat!



"HAHAHHAHAHHAHA irl laugh på alla som tar dig seriöst HAHAHAHAHHAAHHAHA jag är lycklig här :o Nä men seriöst Thess tror du verkligen att Kissie läser din blogg omg du är sååååååååå patetisk :o
Haha ironi är en gåva som inte är tillägnad alla XD"
/Ellen

SVAR:

Asså gud, jag har nog aldrig tänkt på hur många som inte förstår ironi. Tack för att det finns så många som hjälper mig att förstå att det inte gör det, men ett ännu större tack till er som har förmågan att kunna tolka ironi.
Tack för att du finns Ellen, vi kommer ha superkul både nu ikväll och i Stockholm. Puss<3

Tack för statistiken!

Ni människor är verkligen underbara och riktigt... oironiska.
Ni bloggläsare kommer ge mig ett riktigt bra år! I love yoooou!<3


GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA!



326 för er som inte ser ;)

Kissie = wannabe!

Idag är det dagen då jag tror att det går åt flest ansiktmasker. Alla vill ha bra hy och se fina ut på nyår.

Imorse tog jag på en chokladmask (Gud, vad gott det luktar!), det känns nästan som att man kan äta upp hela den. Men nej, det är inget att rekommendera.
Nu såg jag på Kissies blogg att hon hade satt på en likadan klockan två! Asså shit, wannabe varning! Och hon klagar på att alla andra är wannabe henne. Som att inte hon är det?! Hon kopierar mig vafan!

Men kanske är det bara för att vi har så underbart bra smak och gillar samma saker. Ellen satte nyss på en med, vi tre måste vara själsfränder! Hahhaha, ironin<3

Alexandra "Kissie" Nilsson är i alla fall wannabe mig idag och det känns ju hedrande. Puss!



Min nya foundation* stavas det Kissie! :*


Hemma ifrån solningen!

Nu har jag och Nathalie unnat oss en stund i ett solariet! Helt sjukt underbart är det, definitivt värt pengarna. Att vara brun är något utav det bästa som finns! Vi solade på Solhörnan där jag tycker att de har ett bra pris, på många ställen är det alldeles för dyrt om man solar ofta.

Nu blir det att fixa ögonbrynen och det gör jag med dessa produkter:


Idag blir det att färga ögonbrynen brunsvarta med Depend Frans & Ögonbrynsfärg. Dessutom ska jag passa på att trimma ögonbrynen lite med världens bästa trimmer, dock avslutar jag med min underbart bra rosa pincett för att få bort roten.

Lockigt nyårshår!

Nu är det dags för att fixa håret till nyår och mina bästa tips för att locka håret är här!

Efter att ha läst om hur alla lockar sitt hår och inte har nämnt något som liknar mina tips alls känner jag mig nästan skyldig till att berätta om dem.

Min locktång är från OBH Nordica, i love it! OBH Nordica gör sjukt bra grejer. Både plattången, hårtorken och locktången är därifrån. Med hjälp av spiralerna jag har på min locktång blir lockarna som korkskruvar!

Knepen är att skippa klämman på locktången och locka uppifrån och ner istället! På det viset slipper man alla konstiga toppar som står åt alla håll, klämman förstör verkligen. Istället tar man slingan och lindar den runt tången och håller fast den med fingrarna.

Sätt i värmeskydd en liten stund innan så att det hinner torka in. Om ni vill att lockarna ska hålla bättre kan man spraya på lite hårspray innan. Efter att ni har lockat håret ska ni spraya hårspray i hela håret och låta det torka in. Borsta därefter ut lockarna försiktigt och spraya lite till.

Färdigt och snyggt!




Hårförlängningsspecial!


megafail vs supersnyggt!

Här ser ni hur otroligt fult, men också hur underbart fint det kan bli med löshår.
Nu efter jul är det många som köper löshår, många har vänt sig till mig angående tips och hur man ska sköta det. Nu tar jag och samlar de här så att alla kan njuta av dem och lyckas med sitt löshår!

Färg:
Det är väldigt viktigt att välja rätt färg. Det bästa är att be om råd i en butik som säljer löshår, köp inte via internet. På internet kan man inte se hur håret reflekteras i olika ljus, men det kan man i butik och komma fram till vilken färg som är likast ditt riktiga hår.
Till exempel kan riktigt brunt hår ha en kall ton medan löshår på internet kan se brunt ut, men ha en rödaktig ton. Då blir allt helt fel och de olika håren passar inte ihop. Se första bilden nedan. Tips på butiker kommer senare i inlägget.




Hur många remsor och hur långa?
När man köper löshår får man oftast en remsa med över en meter hår. Mitt tips är att längden ska vara ovanför ena örat, runt hela huvudet och till ovanför det andra. Det är ungefär 25 cm. Ju fler sådana remsor man tar desto tjockare blir ju håret och det varierar ju vad man tycker, men oftast brukar det bli bra med 3 stycken.
När man har haft håret ett tag och det har blivit slitet kan man sy fast en remsa till så blir håret fylligare och det ser mindre slitet ut. Dessutom har hårremsorna vant sig vid att vara så ihoptryckta så det går lätt plats en till, även om det var svårt från början.
Något man ska tänka på är att när man viker dubbel ska man klippa där det viks, annars kommer löshåret få resten av håret att stå utåt och alla kommer veta att du har hårförlängning. Det blir som att sätta tre olika remsor på varandra istället för att vika en stor.



Att sy fast:

Man syr fast löshår för er som inte visste. Man behöver inte vara expert på att sy, det är superlätt!
Hårförlängning har alltid en hård kant längst upp som håller fast hårstråna. Det är den man ska sy i! Syr man i själva håret runt kanten kommer det inte hålla och se fult ut.
Man trär in en tråd genom kanten och sedan genom ett utav hålen, jag väljer det översta för att clipset inte ska synas. Sedan syr man runt några varv och avslutar med ett antal knutra för att det ska hålla ordentligt.
Se till att sätta clipset åt rätt håll! Piggarna ska inte vara mot håret.

Skötsel & styling:
Håret ska du sköta som ditt eget hår, dock bör det inte duschas för ofta eftersom det sliter. Använd schampoo och balsam som vanligt, gärna inpackning ibland.
De hårförlängningar som är av äkta människohår kan man platta, locka, föna m.m. För plasthår är risken att det smälter och förstör hårapparaten.
Precis som ditt riktiga hår tål löshår vax, mousse, hårspray och andra hårprodukter. Låt inte håret ligga för länge med produkter i bara, utan tvätta det efteråt.
Använd värmespray så håller håret längre!

Att färga löshår:

För er som har löshår, men vill ha en annan färg så går det ofta att färga det. I alla fall till mörkare, det går sällan att bleka. Jag har blivit avrådd från det och gör nu likadant mot er. Vill man ha blont är det bättre att köpa nytt så att man dessutom får rätt färg och nyans.
Att färga till mörkare brukar inte vara några problem, dock kan det hända att man får färga det flera ggr för att uppnå rätt färg. Jag färgade mitt blonda till brunt senast idag. Första gången jag gjorde det blev det nästan brungrått, men nu efter ytterliggare två färgningar är det brunsvart precis som jag vill ha det!

Butiker:
Safari, Göteborg - rktigt bra äkta hår. Första gången jag skulle ha hårförlängning köpte jag där, kostar ca 600 kr med 8 clips och hår. Stark rekommendation, håret är otroligt slitstarkt och håller formen. Min personliga favorit!

Sipan, Borås - säljer även halva paket, såklart är det äkta hår. Bra hår, men personligen tycker jag att det är för lite stadga i det. Håret är på något sätt för mjukt för mig, dock är det väldigt lätt och bra att styla. Dessutom behåller det den superfina glansen!

Internet - finehair.se, happyhair.se och wigmaster.se är tre bra hemsidor. Dock bör man inte köpa hår från internet som sagt, men de säljer clips och andra bra tillbehör!

Lycka till med allt, kommentera gärna era åsikter!
Imorgon kommer mer om hur man sätter i det och tips på hur man kan göra olika frisyrer!

Nyfärgat hår = underbart!

Jag älskar mitt hår, färgen var jättebra!

Allt det ljusbruna och rödaktiga är borta och hela mitt hår är brunsvart (<3). Trivs jättebra i färgen, fast det gjorde jag i och för sig i blont också.
Men ändå, jag känner att jag och mörkbrunt kommer hålla ihop ett till tag framöver ;)

Vad tycker ni? ;)


R.I.P. mina älsklingsskor!

Precis kastat av mina underbara vita tennisskor(!) som jag använt hur mycket som helst och som var hur trasiga som helst :C Det låter så hemskt, förlåt!

Åh, var verkligen superfäst vid dem. Självklart kan jag inte gå omkring med ett par trasiga skor så kastade dem och köpte ett par nya. De är fina och jag hoppas verkligen att de kan ta upp den tomma platsen i mitt hjärta..

R.I.P. vackra skor ;__; <3

hejj, nya fina skor!! :

Brownies nya konkurrent?


Åh, visst ser det gott ut? ;)

Brownies är supergott, man kan hitta recept överallt. Ica.se, tasteline.com, recepten.se osv. Jag tror det blir att jag tar ica's recept och fikar med en kompis senare, mums!

För någon vecka sedan var jag på ett café och kollade i mumshyllan. Gissa vad jag hittar där? "WHITIES". Så sjukt B. Kan de inte komma på en ny idé som slår ut brownies totalt istället? Detta var ju verkligen supergay gjort av dem.
De såg precis ut som brownies fast de var vita, vilket fick de att se mögliga ut. Vilken dålig affärsidé, inget kan slå brownies!
Detta tyder bara på att det caféet hade idétorka. Ja, ni hörde rätt. Just det caféet. Eftersom whities inte är känt någon annanstans måste de ha hittat på det själva. Söker man på whities på google får man upp massa vita kalsonger, och det är ju inte riktigt samma sak ;)


Dags att färga håret!


Safari || Sipan

Just nu sitter jag med Garnier Naturligt Resultat färg 3 i håret som är mörkbrun. Igår kände jag att mina rötter var mycket ljusare bruna, samt rödare än resten av håret trots att jag har färgat dem. Har antagligen tagit för ljus färg och för rödaktig färg.
Confused
, färgen på paketen har varit nästan svart.

Passade på att färga mitt blonda löshår från Safari i Göteborg brunt en gång till så att det ska smälta ihop med det mörkbruna ifrån Sipan i Borås, personligen tycker jag att Safaris hår är bäst.

Under dagen kommer det ett inlägg om tips och hjälp angående löshår eftersom det är många som köper nu efter jul.

Mellandagsrean Göteborg!

Måste bara visa vad jag köpte i Göteborg i måndags! Hittade jättemycket mysiga och härliga saker för så lite pengar, kände mig nästan snål. Fast det är bara bra, pengarna ska räcka till Stockholm också! ;)


Rosa: Leopardmönstrade pyjamasbyxor från HM. Sitter i dem nu, jättemysiga och sköna!
Gul: Ljusblåa jeans ifrån Cheap Monday. Big big rea på Weekday hade dem, i love!<3
Röd: Leopard leggings från Pieces, såldes utanför MQ. Myspys!


  • Köpte en present till pojken min som vi inte ska avslöja nu ifall han skulle råka läsa, dock kan jag säga att det luktar väldigt gott!
  • Likaså gör body lotionen i den rosa flaskan, dessutom så lämnar den glitter efter sig och gör hela kroppen mjuk.
  • Köpte skinnhandskar på Carlings, sjukt billigt mot vad det brukar vara! De är varma och sköna, kommer att användas mycket nu i vinter!
VAD HAR NI HITTAT PÅ MELLANDAGSREAN?

Vecka 53!

min underbara kaotiska vecka:


Stureboooi!


Sturebooi<3

Awesome dag igår med Jessica och Sturebooi! Jag och Jessica åkte till Göteborg för att mellandagsshoppa och såklart träffade vi på lilla Sturebooi på Hemköp efter några miljoner varv inne i Nordstan. Fullpackade med påsar och väskor och jackor och massa andra saker var vi när vi äntligen hittade lite bärhjälp ;);)

Vi hjälpte Sturebooi att rymma från Hemköp och han fick följa med oss hem mot att han bar våran Pommac och alla andra saker. Jag tycker personligen att vi fick en väldigt lite gentjänst för allt det där. Det är ju för fan som att betala borgen för någon mot att den bär din väska en minut! Illa, men han får ta igen det fler dagar så det blir som att fängelsemänniskan bär väskan i veckor :D:D:D:D

Nästa vecka kommer en videoblogg med Sturebooi, missa inte!

Inne på Willys!



Jag och min syrra drog igång ett prislappskrig inne på Willys för några timmar sedan! Diskret som jag är skrek jag "Åh nej, personal" när jag såg någon XD

Vi satte upp prislappar ÖVERALLT och personalen gick omkring muttrande och tog ner alla de såg. Vi sprang omkring och gömde oss för de i en timme på olika ställen och alla som handlade runt omkring bara wtf?!
Fast det var ju inte så svårt att fatta eftersom hela min rygg var täckt med prislappar, det är bara de som är sådär lite... smått... tröga XD

Bilden på mig till höger är sjukt sexig! Funderar på att göra julkort till er alla med det fotot på nästa år ;)

Kungsbacka 11-22<3

Dagen började med att äta en riktigt god frukost på Skårs Gård med våfflor, varma mackor, nyponsoppa, varm choklad och massa annat gott! De har julspecial nu, i vanliga fall serverar de brunchbuffé. Fast de hade ju massa kakor och tårtor som vanligt, mums!

Sedan blev det Kungsmässan, köpte massa fina saker som jag gjort både igår och i söndags. Ett inlägg om igår kommer snart! Älskar verkligen urvalet av affärer, det är ett sånt ställe där jag kan gå en hel dag. Kungsmässan är så mysig på något sätt, fast det är synd att det är så knepigt att komma dit. Det blir liksom först buss till Göteborg och sen ett tåg till Kungsbacka.

Blunda om ni inte tål mobilkamera!



Köpte hur som helst två par lacktights, ett par snyggelina-(älska ordet!)svarta och ett par glittriga chockrosa. Dock ser det ut som att de rosa är orange på bilden, usch! Mobilkamera är inte det bästa, vet vi alla.



Kaffetröjan från Gina som jag glott på alla mellandagarna och äntligen köpt! Sedan blev det en röd midjekjol som flög med av bara farten, men snygg som fan är den på! Funderar på att ha den på nyår :D
In på Kicks blev det med och plötsligt stod jag med Kissies mousse i min hand och skulle ha den. Så kan det gå! Hittade också hårfärg, på rea! Blev fan chockad, ofta de rear ut hårfärg?!?! Det är väl fortfarande aktuellt efter jul eller? Idioter, men superbra för mig. Tog med mig två paket hem istället för ett :D


Det nya fjortismodet?!



Man kan ju inte gå i Kungsbacka utan att se fjortisar. De är överallt! I alla klädaffärer, på donken.. och ja, till och med fan på apoteket!

Och det nya fjortismodet är obviously gummistövlar! Sett flera under dagen med stora helsvarta gummistövlar, asså det är lite nasty ändå. Tänk att bruden kommer hem med gummistövlar, javisst blir man stenkåt?! ;)
FYFAN vad fult det är! Fjortisarna goes skogsmullar. Vart är världen påväg kan jag inte låta bli att undra. Nästa grej de lär ju bli utsvängda byxor i plysch :S

Det är fortfarande så motsägelsefullt!



"Bra skrivet :)
Men gud gav människan fri vilja, han skapade oss likadana men vi fick utvecka oss själva. men förstår dej totalt, jätebra skrivet. <3"

SVAR:

Tack för att du påpekar detta och ditt inlägg!
...För det gör kristendom ännu mer konstigt. Vi får utveckla oss hur vi vill, det är ju bra att Gud gör så. Ingen vill ju slava under Gud liksom. Men alltså ger han oss en chans att gå emot han, och det är ju inte så smart.

Vem säger till sina kompisar att de får hata en om de vill och att det är deras val hur de vill utvecklas? Not so good. Det är ju då man börjar överväga om man verkligen ska ha kvar kompisen och plockar fram alla dens dåliga sidor. Då kanske man helt plötsligt kommer på att kompisen inte är så bra i alla fall och sviker den.

Dessutom så förstår jag inte varför Gud minskar värdet på något han (som det enligt alla är) själv har skapat? Människan får bli bi- eller homosexuell om den vill, men då älskar jag den inte lika mycket.
Vad är det för tänk?!

Måste städa garderoben!

Helvete också, mina nya kläder går inte in i min garderob. Måste städa, så jävla trist att städa undan kläder! Men aja, nu har garderoben nått maxgränsen som jag har töjt på så himla länge. Det är dags.
Kläderna kanske kommer till användning någon gång, typ sådär när man ska klä ut sig i skolan eller leka fjortis! Fast så har jag i och för sig tänkt i evigheter, haha. Det finns säkert massa saker som jag aldrig någonsin kommer att använda och bara kan kasta eller skänka till de i öst. Fjortiskläder kan man ju låna av någon random brud på stan om jag skulle behöva ;)

Nu blir det stort röjj i garderoben (så att jag kan shoppa massa mer saker! :D)


Tack Jessica!



Tack för julklappen sötnos!<3

Fick ett sött hjärta med duschgelé som luktar tuggummi, mums!
Det underbara armbandet är från JC vet jag eftersom jag i ett tidigare inlägg snackade om hur snyggt det är ;)
Jessica tyckte att jag behövde bakis-tabletter också, men lucky me blir aldrig bakis. De kanske smakar gott ändå? :D


Hur man gör i ordning naglarna!



Angående inlägget: "Starkare naglar NU!"

"Fin fint Thess ;) men snyggare med vanliga naglar som man gör i ordning :):)"

SVAR:

Tack så mycket!

Tanken med att skriva inlägget var att man skulle få reda på hur man skulle göra i ordning sina naglar grundligt först. För att det ska bli fint och jämnt när man sätter på lack, dekorationer och så vidare är det ju bra om naglarna är starka och hållbara.

Kristendom: lika värde?


Jag stöter ständigt på stora frågetecken när jag läser och hör om kristendom, borde det inte vara lätt att förstå för att få så många anhängare som möjligt?


Ett utav många är att Gud säger att alla människor har lika värde; män som kvinnor, vita som svarta. Men ändå är det något fel på homo- och bisexuella?
När jag var på ett konfirmationsläger för något år sedan frågade jag prästen varför Gud inte tycker att homosexuella har samma värde som heterosexuella, dessutom sade jag att jag själv var homosexuell. Detta är jag dock inte, men jag antog att jag skulle få ett bättre svar om jag sade att jag var det. Prästen som inte hade något emot mig sedan tidigare blev jättearg och sa att jag verkligen skulle tänka över min sexuella ställning innan jag gör handlingar av den. Svaret på min fråga angående värdet var att det är Guds vilja att människan ska föröka sig och att man inte kan göra detta om man gillar någon av samma kön (smart tänkt där!).

Men fortfarande, homo- och bisexuella kan vara kristna och är lika mycket människa som någon annan. Eller är de inte? Både homo- och bisexuella kan tillbe Gud hela sitt liv och vara Honom förevigt trogen och allt sådant där och de ska inte få komma in i himlen ändå? Det låter väldigt fel i mina öron. Vart tog det där med lika värde vägen undrar man då!?
Dessutom var det ju Gud som skapade dem. Om han inte ville att människor skulle bli homo- och bisexuella, varför skapade han de så då? Det var ju väldigt dumt gjort. Om han har all världens makt kan han ju göra människorna precis som han vill ha de.

Allt detta kräver ett väldigt bra svar!


Headern på G!


Ikväll kommer jag sitta och fixa med headern och stilmallen, äntligen lite design!
En blogg utan bilder/header är ju död och tråkig. Som tur är har jag kompenserat med bilder i varje inlägg och det kommer jag fortsätta med ;)

Det kommer bli supersnyggt när jag är klar! Linh har designat bilden och nu ska jag fixa med alla mått. Kommer jag lyckas kommer jag känna mig ruskigt teknisk eftersom jag verkligen inte fattar HTML-koder m.m. och alltid fått hjälp med det.

Thess goes big girl och fattar någonting själv! Haha nej, men jag är faktiskt mycket smartare än alla tror. Jag går ju för fan Naturvetenskap av en anledning! Dock tror ju ingen som träffar mig på det eftersom jag är så blond utanför skolan ;)

Sånt kinderägg jag är, men jag vet att ni älskar't!

Mellandagsrean Borås!


Två snyggingar på shopping ;)

Var på mellandagsrean i Borås idag med Johan, Jessica, Ronja, Kim, Elin och Linda. Det var jättetrevligt, fast VÄLDIGT mycket folk. Jag ska inte klaga, hittade ju megafina saker så det var det värt.
Dessutom ska jag och Jessica våldgästa mellandagsrean i Göteborg imorgon och då lär det vara ännu mer folk, bäst att vara prepared! Åker runt halv nio och är taggad till tusen!


Dagens underbara köp!

Köpte:
  • Två söta tröjor från Gina. En blommig långärmad med stora knappar framtill och en t-shirt med trycket "Don't blame me". Saker är ju aldrig mitt fel, ni vet ;) Hahaha, jag känner ironin flöda!
  • En spargris i tigermönstrat gosedjurstyg! Måste spara pengar som alla andra och då ska man ju göra det i något läckert i alla fall ;)
  • En leopardmönstrad (ofc!) BH, i love it! Den passade jättebra, mycket bra köp tycker jag eftersom den är superhot! Kommer att användas mycket :D
Och imorgon blir det ännu mer shoppat som sagt med tanke på Göteborg! Ser fram emot det, det kommer bli jättekul. Måste hitta nya jeans! :O


Starkare naglar NU!

Now playing: Lady Gaga - Bad Romance

Något som jag gör just nu som jag gärna vill dela med mig av är hur man får starkare naglar. Eftersom jag har en viss tendens att aldrig få långa naglar har jag haft lösnaglar i cirka tre veckor, självklart rosafärgade Square design, så att de har hunnit växa ut i fred! De är jättefina och vill man ha långa och starka naglar borde man absolut köpa ett par och sätta på.

Varning för:

  • "Natural" är ser alltid jättegula och är inte natural någonstans. Megafult, köp inte dem. Bättre med rosafärgade.
  • Ge er inte heller på "Oval design" som är målade som toppen på en Banana split glass. Inte fint, ser väldigt onaturligt ut eftersom det vita på naglarna vanligtvis inte brukar gå ner till nagelbanden.

TA BORT ALLT GAMMALT INNAN DU LÄGGER PÅ NÅGOT NYTT!

Något jag starkt rekommenderar är att köpa Depends Mirakel Kit som innehåller Handcreme, Nagelbandscreme, Nagel- och Nagelbandsrengöring, Myrraolja, Fil, Manikyrpinne och Nagelborste. Genom att använda detta kit stärker du och reparerar naglarna något otroligt. Dina flisiga, mjuka naglar byggs intensivt upp till att bli starka och hållbara.



Förberedelser: Gör rent naglarna från gammalt lack och mjuka upp nagelbanden genom att lägga händerna i varmt vatten i 3-4 minuter.

Steg 1: Lägg på Nagel- och Nagelbandsrengöring på nagelbanden och nedre delen av nageln om det finns hudrester där. Detta är den viktigaste produkten eftersom den tar bort döda hudceller och ökar syretillförseln, vilket medför att nageltillväxten påskyndas och kvalitén förbättras. Låt det verka i 2-5 minuter.
Borsta och rengör sedan naglarna och nagelbanden noggrannt med Nagelborsten, avsluta under rinnande varmt vatten. Putta sedan tillbaka nagelbanden med Manikyrpinnen.

Steg 2: Lägg sedan på Myrraolja och massera in på nageln, nagelbanden och under nageltoppen. Det återbygger nageln, ger näring, är fuktgivande och hjälper till med att binda ihop nagelplattorna så att naglarna blir starkare och växer snabbare.

Steg 3: Massera in nagelbanden med Nagelbandscreme. Cremen ger fukt och hjälper till med återbyggandet av torra, spruckna och skadade nagelband.
Avsluta behandlingen med Handcreme för en helhetskänsla.

Ha så kul med era nya snygga och starka naglar!


Tonight's gonna be a good night!

Så glad att jag beslöt mig för att gå på Kullaberg igår, det var verkligen så värt! Det sista jag sa innan vi började dricka på förfesten var "tonight's gonna be a good night" och det stämde så jävla bra!

Vi förfestade typ 15 pers hos en kompis i Öxabäck först. Jag och tre kompisar kom lite senare, fint folk kommer sent ni vet ;) Vi fixade i ordning oss hos Mel före Öxabäck. Det var jättekul både hos Mel och på föfesten. Jag är jätteglad över att vi fick vara där, tack alla som kom!

Sedan vid halv tio började insläppet på Kullaberg och vi åkte från förfesten typ kvart i tio. Philip försvann till något jävla rum för att han var så full och sen åkte han hem, ILLA!
Jag och Natta ställde oss i kön, köpte biljett och kom in, wohoo! Jag blev fan förvånad eftersom vi var där så sent. Jag hade inte köpt någon biljett innan eftersom jag inte riktigt visste vad jag skulle välja att lägga min värdefulla tid och kväll på. Samma morgon kom jag på att jag ville på Kullaberg! Det var jättemycket folk i kön så jag tänkte att biljetterna säkert skulle vara slut och dumma julhelgen hade ju gjort så att JC inte var öppet och kunde sälja några biljetter på juldagen. Underbart! Men i alla fall så kom jag och Natta in och det var ju synd om de som inte gjorde det. De kan ju inte ta in obegränsat med folk med folk, tyvärr.

Väl där inne så träffade jag massa nytt folk och hade jättekul hela kvällen, tack till alla som bidrog med något under dagen! Megakul var det, nästa år kör vi med!

NU TAGGAR VI INFÖR NYÅR, ELLER HUR?! ;)


Natta, Sophie & jag || Hampus, väääldigt nykter, gör high five till någon/något


Sandra super till det ;)
|| Jag och Kajsa, så snygga är vi!

Man kan inte få för många julklappar!

Idag låg jag och drog mig i sängen i en timme, det var så skönt! Kommer bli en riktig slappdag med massa film och julmys.

Sen på kvällen drar vi igång med förfest vid sex och det kommer bli helt sjukt kul! Jag har ingen riktig koll på vilka som ska med, jag tror vi redan är uppe i tio pers! Det kommer bli superkul och jag längtar stenhårt!

Igår hade jag det jättetrevligt som sagt. Vi samlade hela släkten och det var jättekul för det är sällan vi träffas alla samtidigt under året. Något man absolut borde göra oftare!
Jag blev jätteglad över allt jag fick igår, hoppas ni blev det också! Tack alla som gett mig saker<3

Här är en del av de underbara sakerna som jag fick:


Den underbara Casion som jag önskade mig, den tar superbra kort. I love it!


Presentkort på Mist, älskar jag min kusin eller!? Så fucking bäst!


Hårtork från OBH Nordica och Björn Axén(<3!), Hair styling set från Melissa med platt- och locktång (underbart! tack baby!), en supersöt rosett och ljuslykta från Natta och en snygging I'm-smarter-than-you-människa av Ellen :D


Till vänster är massa saker från Ellen, i like deeply! Blandad julklapp och 15 årspresent. Armband, läppglans, trosor, nagellack! Fick en chokladask (åh, jag mår så illa efter all julmat), pengar och presentkort med så nu ska vi SHOPPA!



Hoppas eran dag kommer bli lika bra som min! ;)

she will be loved - underbar låt!



Maroon 5 - she will be loved
http://www.youtube.com/watch?v=nIjVuRTm-dc

Måste vara en utav de bästa låtarna som har gjorts. Den är så vacker och får mig att le. Jag blir alltid helt fylld av lugn och glädje när jag hör den, så mjuk underbar melodi...

It's not always rainbows and butterflies
It's compromise that moves us along
My heart is full and my door's always open
You can come anytime you want


Julafton är rätt mysigt ändå!

Nu har jag kommit hem efter att ha firat julafton med släkten hela dagen! Det har varit riktigt supermys och jag har är jätteglad över allt jag har fått. Tänkte fota det mesta (oj nu blev ni nyfikna! vad är det jag inte tänker lägga upp? ;)) och visa er! Bland annat har jag fått kameran jag önskade mig, platt/locktång, ny hårtork, pengar, med massa mera.
Ni får se imorgon! ;)

Hoppas att ni har fått massa härliga julklappar! Och att ni har gett bort massa fint också. Det känns verkligen som att jag har gett bort mer än vad jag har fått i år, men det kanske är för att det jag önskat mig var så pass dyrt ;) dessutom är det kul att göra folk glada och det var av eget initiativ som jag köpte så många/dyra julklappar i år :D

Nu när mellandagarna sätter fart ska jag främst SHOPPA SHOPPA SHOPPA, men också försöka hinna med att träffa alla mina kompisar och byta julklappar med de som jag inte gjort det med än.
Åh, hoppas ni har hittat något riktigt fint till mig för det har jag till er!

Nu ikväll blir det telefon med kompisar och prata om dagen som har gått. Vad alla har gjort, fått osv. Imorgon ska jag träffar kompisar, träna bort julmaten och på kvällen blir det nog party party på kullaberg! ;)


Dagens klädsel!



Dagens klädsel blev en jättefin leopardklänning ifrån Gina. Väldigt nöjd med inköpet för den är superbekväm och jag älskar den!

Till den har jag självklart armband: ett silvrigt med svarta stenar från SNÖ, det från JC som jag köpte den 22:a och ett som är nytt för idag som jag fick från Ellen (:
Runt halsen hänger tre halsband ifrån glitter: mitt T som jag alltid har på mig, rosa krossade hjärtat (<3) och mitt megasnygga ipod-halsband!

God jul!

Nu är det såhär att det är julafton! Då ska alla vara snälla och le så mycket man kan även om man inte är det minsta glad. Men i och för sig, det klart att man är glad. Det är ju julafton och man får massa presenter :D

En kille bad mig att skriva ett inlägg om hur jag firar jul för ett tag sedan och det kommer kortfattat nu:
Min dag börjar med att öppna julklappar under granen som tomten har kommit med under natten. Detta året kommer också min kille och hälsar på en stund och vi byter julklappar och myser lite.
Sedan bär det av till mormor och morfar över dagen, det tar ungefär 20 minuter att åka dit så det är inte så jobbigt. Vi äter massa god julmat och dricker gott julte och jag får träffa mammas tre syskon och mina kusiner. Vi missar aldrig Kalle Anka! Finally ska jag få träffa Emma, har varit så sjukt upptagen att jag inte hunnit med det innan nu! Vi byter julklappar där med (:
Efter att ha varit där några timmar åker vi till farmor, 20 min tillbaka. Där äter vi ännu mer och hon har alltid massa godis och glögg! Där träffar vi pappas bror och min kusin (och hans tjej) som alltid hittar jättefina julklappar till mig! Detta längtar man efter. Runt midnatt knallar vi hem med stora kassar som är fyllda med julklappar :D

Hoppas alla får en riktigt bra jul!


Det fick bli en bild på mig i min snygga leopardklänning ;)

Önskelista 09!

I år har jag önskat mig massa underbara saker och jag har varit jättesnäll hela året (indeed, right?) så jag tycker att jag borde få alltihop
I alla fall de dyraste sakerna som jag säkert inte kommer ha råd med efter jul pga att jag har köpt så många julklappar och shoppat upp hela min plånbok på mellandagsrean! Åh, jag längtar<3

ÖNSKELISTAN 09:

  • Casio Exilim EX-FH20 - snygging!
  • Make up store-sminkning - skitkul upplevelse, rekommenderas!
  • Pengar till en shoppingdag i Göteborg
  • Sminkborstar från Make up store
  • Hårtork - min är pajj *cut*
  • Hårprodukter från Toni&Guy<3
  • Nytt löshår från Safari
  • Smycken från JC & Gina
  • Stjärnor att ha i taket - fixar rummet atm, kommer bli så snyggt!
  • DVD: Scrubs
  • Kläder - köper helst själv. Presentkort!


         

 


Älskade armband<3

Nyinvesterat, jag älskar det!



Kände att jag var tvungen att unna mig själv något igår efter att ha köpt så många saker till andra nu före jul. Jag borde ju också få något, annars blir jag deprimerad och det vill ni inte! :D
Självklart blev det ett utav armbanden jag satt och kollade på hemsidan och skrev om igår. De andra får jag ta och köpa efter jul för de är minst lika söta ;)

Amandavardet.blogg.se!



Ursäkta bloggläsare, hittade ingen bättre bild - svårt att hitta på Amanda.

Gick in på hennes blogg för att kolla lite och mådde illa direkt. Att hon kan tjäna pengar på det är ju fan helt sjukt! Så trist och hon är så bläää.

"Åh, jag skulle skämmas över att gå ut om jag var fjortis"
Men lilla gumman då har du nog missat något, du ÄR sån jävla fjortis!
Jag fattar inte hur du kan tjäna pengar överhuvudtaget eftersom du skriver om dötrista saker. DIN BLOGG ÄR SÅ JÄVLA LAME! Att någon läser och följer den förvånar mig faktiskt, seriöst. Vem vill höra om din kassa musiksmak eller vad du har gjort? Nobody cares du vet!
Och ingen vill veta vad du gör i ditt badkar, ditt äckel :S

Älskar parodierna på hennes videoblogg, så jävla kul!
http://www.youtube.com/watch?v=MpoI4HlqWes&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=5zT8tnj8NzI

Nu är julklapparna klara!



I år har jag köpt massor utav julklappar och jag hoppas att jag kommer få lika många, om inte fler, tillbaka. Det är inte ens alla julklappar jag har köpt på bilden eftersom jag passat på att byta med massa folk innan jul!
Mina julklappar har gått på hur mycket som helst i år, men jag tror ändå att jag kommer gå med vinst och få massa massa saker jag har önskat mig ;)

Och idag kommer Ellen med mina snyggingjulklappar! Och gamla födelsedagspresenter... och ännu äldre.. och ah! (Amandavardet-ljud) :D
åh fy vad jag hatar amandavardets beteende, mer om det i nästa inlägg!

edit: ogillar* för er som inte klarar av språket (A)




Armbandsfrossa!

Åh, armband! LOVE, man kan inte ha för många!
Accesoarer är det som livar upp det man har på sig, utan accesoarer bli allt så tråkigt!
Min favoritaccesoar är såklart armband! Det finns alltid något som passar till det man har på sig. Till skillnad från bälten som man inte kan ha till alla plagg, tänk en piké tröja och ett skärp i midjan HAHAHA. Armband drar till sig blickar och variationen är så stor att man skulle behöva en egen garderob för dem.

Här har jag hittat några ursnygga från JC, som jag självklart vill ha (!):



Fint behöver inte vara dyrt ;)
1. 69:-
2. 99:-
3. 129:-
4: 69:-

Fler underbara armband: http://jc.rnb.se/sv/Accessoarer/Armband/

Sista minuten till honom!

Julklappstips till alla som tycker att det är svårt att köpa något till farsan, brorsan, killen, kilkusinen osv osv:

Överallt har de julklappsrea och dösnygga halsdukar som varje kille borde införskaffa, men såklart aldrig gör tyvärr. Nu till jul har alla chansen att rätta till problemet genom att köpa en till honom!

Både bubbleroom och La Redoute säljer jättesnygga nu i sista minuten:





Spana in dem och flera på:


Julklappstips!

Ett utav mina julklappstips är att göra badbomber att ge bort!
Det är ofarligt; du kan skölja ut allt i avloppet och det är inte explosivt :D


Materiel man behöver:

  • Bikarbonat
  • Citronsyra
  • Doftolja (= olivolja, sötmandelolja, druvkärneolja)
  • Skål att blanda i
  • Plastburk med lock
  • Sked
  • Form till bomberna (jag föredrar att använda händerna)
  • Vaxpapper/plastfolie

How to do it!

1. Blanda 1/2 tsk doftolja med 1/2 tsk vatten i en skål.
2. Tillsätt 1½ kkp bikarbonat och blanda.
3. Tillsätt 3/4 kkp citronsyra. Rör om och knåda om till dess det inte finns några klumpar.
4. Tag en handfull av massan och packa i en form. Var noga med att packa ordentligt. Alternativt kan du forma kulan med bara händerna.
[Om badbomben vill spricka sönder kan du ta några stänk med vatten och blanda om massan igen. Ta inte för mycket vatten, då fräser citronsyran bort! Ta hellre lite mer olja]
5. Knacka försiktigt ur massan och lägg kulan på ett vaxat papper/plastfolie.
[Lägg inte massan på trä eller vanligt papper! Oljan kommer då att sugas in i träet/papperet och massan kommer att innehålla för lite olja. Om massan vill klibba fast i formen kanske du har för mycket vatten.]
6. Låt badbomben stå någon dag, 12-24 timmar räcker.
7. Förvara sedan kulorna i en lufttät plastburk för att föhindra att de tar upp fukt från luften.

1 kkp (kaffekopp) = 1.5 dl
1 tsk (tesked) = 5 ml



Om man vill kan man blanda i karamellfärg eller t ex torkade rosenblad innan man formar badbomberna för att få färg eller en annan doft.
För att förlänga hållbarheten (som är 2-3 månader) kan man krossa en Evitamin i massan.

Lycka till!


Julpyntet har drabbat Thess!



Julen är här!
Jag tycker inte jättemycket om att julpynta, men det är nog mestadels för att jag måste städa mitt rum i samma veva. Det känns som att det tar jättelång tid att städa mitt rum, om man ska göra det noga. I vanliga fall brukar det bara bli dammsuga mattan för det är den som drar åt sig all smuts, måste köpa en ny!
Men nu är det jul, min enda riktigt ordentliga städning på hela året. Som jag helst vill slippa. Det ska dammas överallt och det är jättetråkigt, är säker på att det är många som känner igen sig. Sen ska alla tomtar upp som sitter där i typ två-tre veckor, om ens det! Det är inte värt att städa så noga för en grej som bara varar så kort tid!

Veckans kåthet!



Veckans kåthet är utan tvekan Need for Speed Carbon!



Spelet har kommit tillbaka till mig efter någon månad som jag inte ens har kollat på spelet. Jag har inte saknat det, men när jag skulle in och kolla en sak kände jag bara att jag var tvungen att titta till mitt karriärläge. Karriärläge 68 %, varför inte köra lite? Det brukade ju gå så bra ;)

Jag tycker själv att jag är bra på nfs och jag slog Johan i lördags, försök du och ge igen ;)

Saker jag älskar med nfs carbon är att:
  • man kämpar för att ta över områden och bli bäst, alltid mycket roligare än att bara låsa upp bilar! Det ger i alla fall mig mycket mer motivation till att spela ;)
  • autosculpt existerar och tack vare det kan man trimma sin bil coh göra den sjukt snygg!
  • man kör nattetid. Mycket häftigare och det ger en större illegal känsla.
Till skillnad från många andra spel har Need for Speed en story bakom sig: den illegala racingkulturen. Det tycker jag är jättebra, spel som inte bygger på något tröttnar man oftast på rätt snabbt.
Dessutom har nfs Carbon en egen påhittad story som gör det roligare att spela!

Viktorias julklapp!





Den är så snygg! En väska full med nagellacksgrejs, åh<3
Tack sötnos! I love it, du är världsbäst på att hitta julklapp till mig!

Vi byter nästa år också, right? ;)



Visa att du är inbjuden!



En stämpel - inbjuden
Flera stämplar - vip

Min hand var helt överkladdad ;)

Vakterna var riktigt bra denna gången och ÄNDÅ kom det in oinbjudna. De hade stämplar på alla, jag fattar inte hur de lyckas!
När jag skulle gå in genom dörren tog de varje gång tag i mig och nästan skrek åt mig att jag skulle visa min stämpel. Sen när de hade sen den (dem XD) var de trevliga och sa liksom "jaha, hej vad trevligt att du kom", men jag fattar inte hur oinbjudna kunde komma in om de hade sån koll. De tog ju liksom tag i folk tills de visste och de som inte hade stämplar blev utkastade, hur lyckas de?
Det är ju omöjligt att missa då!

Festen!

Festen var awesome, sorry för all dålig uppdatering!



Det var mängder av folk (typ 200-250 pers), fast man träffade många man kände ändå. Alla var på bra humör och festen var hellyckad. Ingen spyfest som förra gången! Jag mådde asbra och hade jättekul, hoppas någon annan var mitt minne för denna dagen ;) Träffade folk från min klass och min gamla klass, trevligt att ni kom!
Senare på festen kom snuten och jag tänkte: "fan, nu ska alla till fyllecell!" fast de var bara där för att plocka ut alla oinbjudna. De tvingade alla att gå ut och sen skulle de plocka in de inbjudna. Men ändå, efter det skulle de säkert gått på oss om att vi är omyndiga och satt oss i fyllecell i alla fall. Så jag, Johan, Jessica och Caisa tog oss iväg till bussen. Det var bara en timme kvar av festen ändå, så det var whatever. Senare berättade en kompis att de hade plockat in alla inbjudna och avslutat festen, så jag blev bara glad för att jag gick!
På vägen dit hjälpte vi Nicole med Niclas som hade fått way to much i sig, bra sätt att bli vänner på. När vi väl hade hoppat på bussen dröjde inte länge förrän hela bussen stank av spya och jag tänkte att det var någon från festen, men det visade sig vara en 40 årig gubbe. Asså sick, ofta en gubbe drar på fest och super ner sig på samma sätt som vi! De borde ju veta bättre.
Chauffören blev arg och tvingade alla gå av fram för att hålla koll på spygubben som skulle med och städa upp i bussen. Han försökte smita hela tiden och spred lukten över hela bussen när han gick. Någon skrek till honom att han skulle gå och sätta sig i sin egen spya, helt rätt!
Efter ett tag kom hans fru på bussen och tjatade med mig om att alla var rasister. Hon sa att "hade det varit en svensk hade han aldrig behövt hänga med och städa upp", men jo det hade de visst. Mina svenska kompisar har fått hänga med och göra det, så käften! Sen började hon skrika åt mig på arabiska och jag fattade ingenting :D

Hahaha, men lyckad kväll! Tack till alla som var med!
Hoppas nyår kommer bli minst lika kul!






Fyra föreställningar och en fest!



Jag älskar handskarna, de är supersnygga!

Nu är det äntligen lov! Sjungt på fyra föreställningar idag och alla gick jättebra! Tack alla som skickade sms om hur bra det var, har fått jättemånga. Puss på er!

Sen ikväll blir det fest och vi börjar med förfest och fixing hos mig. Åh, världens bästa sätt att starta ett lov är med en fest!

Nu ska jag öppna julklapp ifrån Vicky och jag är meganyfiken!

Färg överallt!

Mörkbrunt, oh yes. Nu är håret färgat och det blev skitsnyggt som alltid! Det skönaste med att färga håret är att efteråt luktar det så gott, det är så mjukt och.. det är snyggt!
Jag hade dock färg i hela ansiktet och just nu är mina axlar och nacke täckta av hårfärgen, UNDERBART!

Jessicas hår blev också awesome, hon fick ett hjärta i hårbottnen av mig. Hon kommer säkert visa det för alla på festen imorgon för att det är så sött (:

Bilder från när vi färgade (!):


I wanna dye my hair and get the length!



Åh håååret, jag vill ha!<3
Färga mörkbrunt, lite brunröda slingor och det kommer bli så jävla fint!

Fest imorgon så det blir definitivt att färga håret idag! Allting måste vara perfekt ;) Idag ska jag i alla fall färga det mörkbrunt. Får se om jag har tid med de brunröda slingorna, annars blir det nog en annan dag före jul ;)

Söta Jessica kommer hit och jag ska blondera hennes hår, det kommer bli vackert gumman. Du passar så bra i blont!<3

Päls, inget att ha!



Pälsjackor, pälsjackor... det är inget att ha! Det är fult och ser så tantigt ut! Jag skulle inte kunna tänka mig själv i päls, det är ju usch.
Och neeeej, jag är ingen djur/miljövän som bara: "Åååh, det är så synd om djuren :O". Men det är ju lite synd om dem ändå. Varför ska man döda djuren och göra en ful jacka när man kan ta lite tyg och göra en snygg istället? Då kan djuren leva och vara söta och alla kan ha snygga jackor istället för fula :D

Den sista julklappsshoppingen?!


Ellen på bilden :D

[Snabbinlägg]
Idag har jag, Ellen, Nathalie och Sam varit i Borås och köpt julklappar. Vet inte riktigt om jag är klar med alla, jag hittar säkert något mer att ge till snyggingarna :D
Det var jättemysigt i alla fall och vi borde göra om det snart! Vad jag har köpt hålls hemligt tills efter jul, då jag vet att många jag känner läser min blogg ;)

Om någon minut blir det att fixa manikyr och köra lite avslappning med tända ljus och öppen spis efter en stressig termin. Dessutom ska jag fullända kvällen med att kolla på House of Wax som börjar på TV6 21.30!


med det lilla extra ;)



DAMN vad snygga de är! Inte för mycket och inte för lite, en liten touch av det där lilla extra ;)
LESS IS MORE, när ska folk få in det? För mycket paljetter gör att det inte funkar ihop med en för detaljrik topp, detta är precis vad jag har letat efter! Det är galet, de sitter säkert hur bra som helst! Måste ha!!

Där finns dem! ---> http://www.bubbleroom.se/product/vila/27091/tammy-leggings.aspx


vi vet vad vi vill ha!



Alla tjejer älskar leggins, kärlek på dem! Lack-, paljett- och jeansleggins osv osv. Det finns hur många snygga som helst! Man kan ha det till nästan vad som helst och leggins är bara helt.. åååh så bekvämt och SNYGGT!<3

Dock, TOTALDISSEN:
Alltför
blanka skinn- eller lackleggins. Det ser ut som plast och är inte särskilt snyggt, precis som med moncler-jackan ser det ut som att det är gjort utav en sopsäck.
Dragkedjor på leggins kan funka, men ofta ser det inte bra ut. Det passar liksom inte in.

Alltför blanka leggins + dragkedjor = Alcazar :S




Jag <3 Bubbleroom

På fredag är det fest (!) med över 200 personer och jag har hittat jättefina och söta saker på Bubbleroom(<3) som jag är extremt pepp på att köpa!

På den förra festen blev det paljetter och det fick jag många komplimanger för, kolla tvåan! Jag är väldigt inne på siden också känner jag, det ger en snygg blank effekt!

vad tycker ni? ;)


1. Söt röd klänning i siden och ballongkänsla nedåt!


2. Tight svart/silver paljett klänning med zebramönster!


3. Kort rosa klänning med ballong av chiffong och sidentyg vid bysten!



Diss åt sopsäcken!

Kissie ger mig en del inspiration och jag läser hennes blogg ofta numera. Till en början var det som att jag gick in på hennes blogg för att få något att skratta åt och tillsammans med mina vänner berätta för andra hur patetisk den var. Men numera hittar jag saker jag faktiskt tycker om med hennes blogg.
Jag gillar sättet hon presenterar ämnen, det är lite mer omfattande än på vissa andra bloggar. Mycket av det hon pratar om intresserar mig och allt är så lätt att förstå.

Men kissie, moncler jackor, STOPP.



Från Kissies blogg (2a på innelistan) 14 dec 09: "Skitsnygga!! Finns att köpa på NK. Dock finns det ju hur många kopior som helst.. Tex H&M har ju totalt-kopierat dom och sedan säljer dom jackorna för 299 kr.. Men tänker man inte på det är dom superfina och varma. Funderar på att köpa en vit, längre variant. Har ju bara korta jackor och jag fryser som lät om baken haha ;)"

Jag förstår inte hur du som förebild kan placera denna fula jackan på innelistan! Folk som inte vet bättre kommer köpa en sådan plastjacka och bli mobbade av folk med bra klädsmak. 
Moncler jackor är något av det värsta jag har sett. Det ser ut som en svart sopsäck man har stoppat med vadd, inte fint alls. Det blanka tyget får hela plagget att se så billigt ut, jag fattar inte hur folk kan tycka att detta är "fränt" :S


Blir det snö på julafton?

En fråga som min syster ställde mig i somras. Och ja, det verkar bli så. Jag hoppas verkligen att de är snö på julafton.

Förra årets julafton var "mindre lyckad". Det kändes som årets första höstdag med vind och regn, inte ett spår av kyla eller snö någonstans. Det känns inte som jul när det är så och att fira julafton utan julkänsla är nästan meningslöst.

Min syster frågade mig då om tomten verkligen skulle komma, eftersom han inte kan ta sig fram med släden om det inte finns någon snö. Jodå, han kommer sa jag och gick iväg för att ta på mig tomtedräkten. De är så söta när de är så små och inte vet bättre.



Det är snö ute!

När jag vaknade imorse var min första tanke att jag kunde ha på mig mina svarta favoritklackar (<3), tunna leopardtights och en rosa tunika. Men när jag tittade ut genom fönstret låg det flera cm snö på marken och jag fick ändra mina planer.

Äntligen lite snö, och inte slask. Slask är det dåligaste med vintern, jag hatar det för det skvätter upp och förstör allt man har på sig. Slask är en blandning av de två värsta vädren; snö och regn.
Snö kan vara fint, om det är som idag! Det ligger oskyldigt på marken och bara är vackert. Om snön ligger kvar efter skolan blir det ut och fota!
Regn har jag aldrig tyckt om eller känt "vi går ut, det regnar! :D". Det verkligen enda positiva med regn är att man kan sitta inne och mysa, ingen vill ju vara ute i regnet.

Julmys.



Tack vare kylan utomhus får man en anledning till att bara sitta inne och mysa. Det kan man inte göra på sommaren, då är det idealiskt att man ska vara ute hela tiden även om det är lite kallt.
På vintern är man inte alls ute lika mycket som på sommaren, men det är väl rätt självklart eftersom man inte kan, orkar eller vill göra något ute när det är skitkallt. Man vill ju inte frysa ihjäl. Dock kan det vara härligt att vara ute ett tag och sen komma in till den underbara värmen.

Ikväll kände jag för att mysa till det lite med julmust och pepparkakor framför den öppna spisen, samtidigt som jag kollar på 2 1/2 men. Jag har tänt alla ljus omkring och försöker få ordning på min vecka som är lite dubbelbokad överallt, men det fixar sig.

Nu är det bara 10 dagar kvar till jul och jag måste köpa julklappar! Jättemånga jag känner är redan klara och jag förstår inte hur de har hunnit. Panik, jag som var så ute i god tid förra året! Det blir julshopping med Ellen någon dag i veckan hoppas jag (:
Jag hittar alltid saker på mellandagsrean som jag har köpt som julklapp till någon och då är det alltid sådär "irriterande billigt". Egentligen borde man köpa alla julklappar på mellandagsrean eftersom det är så mycket billigare.

Nu börjar Paradise Hotel snart! :D


Korto hade kunnat slå Leanne lätt!


Såg nyss på ett avsnitt ur Project Runway säsong 5 och insåg hur mycket jag hatar Leanne Marshall för att hon vann. Kläderna hon skapade tycker jag inte om alls, däremot var Kortos kläder bäst! Korto gjorde färgglada plagg medan Leanne satsade på att blanda grått och lila. Inte snyggt någonstans.
Hon har ingen balans i kläderna hon skapar. Varannat plagg har så mycket detaljer och är så överarbetat att man inte kan gå ut i det. Om hon förde över hälften av alla detaljer hon har på de överarbetade plaggen till de trista och grå skulle hennes kläder vara mycket snyggare! 
Kortos kläder lyser i olika nyanser av grönt, gult och andra färger. De är lagom fyllda med detaljer och jag trodde stenhårt på henne från första början. Hon borde ha vunnit.
Kortos kläder är något att satsa på!


Club Nordic fick dissen i helgen!


Ja, ni hörde rätt. I helgen dissade jag Club Nordic för en hemmafest. Omg, tänker säkert de flesta nu. Men jag gillar verkligen inte Club Nordic, för att:
  1. Det är ute i skogen och bussar dit och hem går sällan. Istället för att ligga mitt i Göteborg centrum, som säkert många skulle uppskattat, ligger det ute i Västra Frölunda. Om jag hade åkt dit hade jag varit hemma halv åtta på morgonen för att jag hade fått spendera hela natten till att vänta på och åka buss. Det är ju inte det roligaste. Ska man på en sådan här grej, som dessutom är såpass stort (!), borde antingen flytta platsen evenemanget ska vara på eller skaffa bättre bussförbindelser.
  2. Det är alkoholförbud och de har jättekoll. Det borde i alla fall vara tillåtet att förfesta. Att supa innan en sådan här grej är kul och ni som inte tycker det kan ju ta och gå med i UNF eller någonting.
  3. Det är bara massa fjortisar där. De kunde lika gärna kunna kalla stället för ”Fjortisarnas årsmöte”, det är här alla de ses och verkar vara fjortisfulla, trots att CN är den nyktraste festen som existerar.

Jag har hört massor utav klagomål från vänner som lagt ut pengar på det här och enligt min åsikt var det onödigt att ens köpa en biljett till skiten eftersm det inte verkar vara något att ha. Visst, det kommer 4000 pers och jag älskar folk. Bra tanke, dock spräcktes den enda positiva idéen jag hade DIREKT eftersom det bara är massa fjortisar där!

Funderar på att fixa en biljett till Kullaberg som är den 25 december redan nu, eftersom det är så mycket bättre!


Nya tider = ny blogg!

Nu har jag äntligen flyttat från min gamla blogg och tagit bort den! :D
Kände att jag behövde byta bloggsite och ha en nystart, som jag så ofta behöver i olika sammanhang. Känns sjukt skönt att slita sig loss från det gamla och bara börja på ny kula som bidrar till mer energi och motivation.
Hoppas alla mina läsare hänger på hit och fortsätter läsa, puss.

... och den som klagar på brudens ben ska dö, ni älskar mina paintskillz<3

RSS 2.0