Träffas är det bästa!



"Åh nej, har hon tänkt igen?" kan jag föreställa mig att du tänker just nu..
Och så är fallet!
Flummiga, men smarta Thess har fått sig en tankeställning ;)

Jag tror inte att man kan veta exakt hur en person är innan man har träffat den, vissa personer hävdar ju detta. Även om man tycker att man känner personen bra så ändrar sig alltid smsandet efter att man mött en ny person! Helt plötsligt börjar någon skriva om hur underbar man är, hur mycket den vill träffas igen osv osv. Vi kan den historien både in- och utantill! Vissa slutar prata med en totalt. Även fast man har ödslat så mycket tid på att prata sena nätter och om massa intressanta saker.
Att ses är verkligen världens bästa sätt att se hur en människa verkligen är! Man kan skriva och säga så mycket, men när man står där tillsammans med personen finns inget "skydd" liksom. Man kan inte göra annat än att visa vem man är, det är så naket till skillnad från att inte träffas.
Hemma kan man berätta och vara sig själv till 100 %, men människan man pratar med vet fortfarande inte hur man är! När man ses står man hela tiden inför olika val och personen man träffar får se hur man reagerar i olika situationer. Bara att se hur en människa går lär man sig mer om en person. Genom att träffa någon lär man känna den bättre.
Och efteråt får man oftast creds eller dissen via sms. Antingen så fortsätter man att ses eller så är det bara slut rätt av med allt prat. Och då vet man själv också om den människan är värd ens tid.

Hoppas ni träffar folket ni snackar med, det är så mkt bättre än att bara prata!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0